Viden

ERP

ERP

Dette er den komplette guide til ERP (Enterprise Ressource Planning). Her kan du blandt andet finde svar på, hvad et ERP system er, hvad et ERP system kan gøre for din virksomhed og hvilke fordele og ulemper der er ved en ERP løsning.

Ny pris Uniconta 2021

Ny pris Uniconta 2021

Prisændringer i Uniconta. Den 1. januar 2021 træder der nye priser i kraft på din Uniconta løsning. Har du spørgsmål til ændringerne, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 70 27 43 46. Læs mere om Unicontas prisændringer her.

Onzites IT-ordbog

Onzites IT-ordbog

Udvid dit IT-ordforråd med Onzites ordbog. IT kan være sort snak, hvad er VPN”, og hvad er “GDPR”? Vi har lavet en IT-ordliste, for at gøre jer klogere på nogle af de mange begreber, man ofte støder på i mødet med IT-verden. Læs med her.

Sikkert password

Sikkert password

Er dit password sikkert? Hvordan er det nu med det password? Er det ikke ok at genbruge det bare en gang imellem? Stort, rungende NEJ lyder det her fra Onzite. Vi har samlet fem gode råd til at styrke dine passwords. Få dem alle her.

Backup

Backup

Styrk virksomhedens IT-sikkerhed med online backup. Værdifuldt virksomhedsdata som kundekontakter, serviceaftaler og lagerlister kan forsvinde ved fx teknisk nedbrud, tyveri, brand eller oversvømmelse. Har du styr på din data-backup-plan?

Teams

Teams

Hvad er Microsoft Teams? Microsoft Teams er en brugervenlig og effektiv kommunikationsplatform – både til intern og ekstern brug. Med Teams betaler du for en licens pr. bruger om måneden, som er med til at holde dine omkostninger nede.

Antivirus Panda

Antivirus Panda

Få det bedste antivirusprogram. Hos Onzite anbefaler og anvender vi Panda Adaptive Defense 360 antivirus. Panda opdager og reagerer på eventuelle trusler. Også trusler som andre traditionelle antivirusprogrammer muligvis ikke opfanger.

Cloud

Cloud

Ønsker du IT med større fleksibilitet og højere sikkerhed? Vil du nøjes med at betale for det, du rent faktisk har brug for? Med en cloud løsning får du adgang til arbejdet på alle enheder, sikrer backup og reducerer dine IT-omkostninger.

Sikkert netværk

Sikkert netværk

Er opdateringen af dit trådløse netværk ikke vedligeholdt, er der desværre en fare for, at virus- eller ransomwereangreb kan koste dig og din virksomhed dyrt. Få en “Sikkert netværk-pakke” og glem alt om opdatering. Læs meget mere her.

Farvel til C5

Farvel til C5

Farvel til Microsoft C5. Har du C5 i dag, kan du stadig købe database, funktionalitet og support, hvis du har en serviceplan hos os – også selvom C5 er udgået. Men vi tilbyder også at designe og integrere dit ERP-system til Uniconta.