Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Viden

Onzite bliver en del af 4 Dimensions

Onzite bliver en del af 4 Dimensions

Onzite og 4 Dimensions flytter sammenEfter mere end 10 gode år som Onzite har vi valgt at lægge os sammen med IT-virksomheden 4 Dimensions. Alle medarbejdere flytter med til vores nye adresse, der ikke er mere end 800 meter væk fra den gamle i Herlev. Vi beholder...

Onzite fylder 10 år

Onzite fylder 10 år

Hip hurraaaa - Onzite fylder 10 år! Onzite har fødselsdag i dag - og vi fylder rundt med 10 gode år på bagen! 🎁🎈 I alle 10 år har vi, med fokus på den gode service, personlige rådgivning og langsigtede relation, leveret IT-løsninger til danske...

Spot en phishing mail

Spot en phishing mail

Phishing bruges af svindlere til at franarre dig dine personlige oplysninger fx over mail eller sms. Men du kan spotte svindlerne, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. Bliv klogere her og få svar på alt om ‘phishing’.

Tak for i år – og glædelig jul!

Tak for i år – og glædelig jul!

I Onzite ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et god nytår. I stedet for at sende gaver ud til kunder, har vi i år valgt at donere 10.000 kr. til hospitalsklovnene. For særligt 2020 har understreget vigtigheden af fantastiske tiltag som dette.

Uniconta case | Femilet

Uniconta case | Femilet

“Med et slag på tasken er vi gået fra at bruge 15 min. på et bilag ned til et par min. med Uniconta som økonomisystem” fortæller Jonas Højrup Ebbesen, der er Finance Manager hos Femilet. Læs mere om Femilets skift til Uniconta her.

Uniconta case | Falsing A/S

Uniconta case | Falsing A/S

”Vores gamle C5-system blev ikke længere opdateret, og under alle omstændigheder havde vi behov for at udvikle systemerne, så de matchede vores vækst” – fortæller Kim Falsing om hans virksomheds skift til Uniconta. Læs mere her.

Hvad er Uniconta?

Hvad er Uniconta?

Vi har samlet al information om ERP-løsningen Uniconta til dig lige her. Bliv klogere på, hvad fordelene er ved Uniconta, hvilke moduler og funktioner, du kan tilvælge og få et overblik over, hvad de forskellige løsninger koster.

ERP

ERP

Dette er den komplette guide til ERP (Enterprise Ressource Planning). Her kan du blandt andet finde svar på, hvad et ERP system er, hvad et ERP system kan gøre for din virksomhed og hvilke fordele og ulemper der er ved en ERP løsning.

Ny pris Uniconta 2021

Ny pris Uniconta 2021

Prisændringer i Uniconta. Den 1. januar 2021 træder der nye priser i kraft på din Uniconta løsning. Har du spørgsmål til ændringerne, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 70 27 43 46. Læs mere om Unicontas prisændringer her.

Onzites IT-ordbog

Onzites IT-ordbog

Udvid dit IT-ordforråd med Onzites ordbog. IT kan være sort snak, hvad er VPN”, og hvad er “GDPR”? Vi har lavet en IT-ordliste, for at gøre jer klogere på nogle af de mange begreber, man ofte støder på i mødet med IT-verden. Læs med her.