Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Tak for i år – og glædelig jul!

2020 | Nyheder

I Onzite ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et god nytår.

2020 har været et mærkeligt år for alle. Nogle brancher har været hårdt ramt, andre er kommet godt igennem. I Onzite har vi også mærket corona-pandemien, men vi har klaret os – stille og roligt.

I stedet for at sende gaver ud til kunder, har vi i år valgt at donere 10.000 kr. til hospitalsklovnene. For særligt 2020 har understreget, hvor vigtigt det er, at vi har fantastiske tiltag som dette, og at vi passer på og ikke mindst støtter hinanden. 

Men 2020 har også budt på andet end corona, og det er vigtigt at huske på. I Onzite har vi:

  • Fået en ny, flot hjemmeside, der er meget mere brugervenlig og overskuelig.
  • Fusioneret med IT-virksomheden Dentop, der specialiserer sig i sundheds-IT.
  • Været så heldige at byde nye velkommen. Og i 2021 siger vi hej til vores nye elev Emil og et gensyn med Dennis.

Tak til alle vores kunder for det gode samarbejde og den tillid I viser os, ved at vælge Onzite som jeres IT- eller Uniconta-partner.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og tror på et nyt år, hvor vi kan se fremad og fortsat skal huske at passe godt på hinanden.

Vi ses i 2021.

Mange julehilsner fra Brian Massesson og resten af Onzite.

PS. Vi har åbent mellem jul og nytår, men holder lukket d. 24. 25., 26. og 27. december og igen d. 31. december, 1., 2. og 3. januar. Som VIP-kunde kan du selvfølgelig fange os alle dage på vagttelefonen.