Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Onzite bliver en del af 4 Dimensions

2021 | Nyheder

Onzite og 4 Dimensions flytter sammen
Efter mere end 10 gode år som Onzite har vi valgt at lægge os sammen med IT-virksomheden 4 Dimensions.

Alle medarbejdere flytter med til vores nye adresse, der ikke er mere end 800 meter væk fra den gamle i Herlev. Vi beholder selvfølgelig vores afdeling i Ry, og desuden får vi nu også et kontor i Næstved – så vi er stadigvæk landsdækkende.

Hvorfor?
Vi kunne have valgt at vokse selvstændigt i Onzite, men i dialogen med 4 Dimensions fik vi afdækket så meget potentiale og så megen synergi, at det var helt oplagt at søge samarbejdet.

Onzite og 4 Dimensions arbejder i dag indenfor samme arbejdsområder: hosting/cloud, IT-konsulenter, ERP og salg af hardware. Og med dygtige, professionelle og troværdige medarbejdere oveni, ser vi det som det perfekte match.

Vi kommer til at stå stærkere sammen end hver for sig. Vi bliver 50 medarbejdere, favner bredere og får flere kompetencer ’in house’.

Vi hedder nu 4 Dimensions
Fra dags dato hedder vi ikke længere Onzite men 4 Dimensions. Vi leverer det samme, som vi altid har gjort, men nu med endnu flere hænder i maskinrummet og flere hænder til at supportere dig som kunde.

Christian Arndt er vores nye CEO – og Brian Massesson indtræder som COO i 4 Dimensions.

Hvad betyder det for dig, som er kunde?
Selvom virksomheden bliver større og kunderne bliver flere, bliver du som kunde ikke mindre vigtig. Vi vil stadig være tæt på, med samme medarbejdere som du er vant til. Du kan få fat i os lige så nemt, som du plejer og alle kontaktoplysninger er stadig, som du kender dem.

Priser og aftaler forbliver det samme.

Har du spørgsmål til din aftale eller til sammenlægningen, er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe til os på 70 27 43 46.

Du kan læse mere om 4 Dimensions her 


De bedste hilsner

Brian Massesson & co. // 4Dimensions