Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Om Onzite

Hvem er Onzite?

Vi har kunder i hovedstadsområdet, over hele Sjælland og Jylland samt kunder i Sverige og Tyskland. Tillid, ekstraordinær service og forståelse for vores kunders problemer og udfordringer. Dette er begreber, vi sætter en ære i at leve efter.

Vi bestræber os på at blive den bedste IT-leverandør på markedet, både fagligt såvel som personligt.

Vi tror på, at et personligt forhold til en IT-konsulent er vigtigt, for at kunne give den bedste og hurtigste service. Derfor får du som kunde, hvis du ønsker det, tilknyttet en fast IT-konsulent, som kender dig og dit behov.

Vision og mission

”Det er Onzites vision at være Danmarks foretrukne samarbejdspartner, når det gælder udvikling af tidssvarende IT-løsninger, der skaber den bedste drift og resultater for dig som kunde”

Der er mange formler på, hvordan man laver et attraktivt koncept, der skal vise sig at blive det mest foretrukne. Vi tror på at faglig udvikling skaber god grobund for høj kvalitet og god forståelse for, hvad markedet efterspørger.

Vi ser os selv som værende din in house IT-totalleverandør og vores mål er, at vores relationer til dig varer ved til evig tid – ved at tage ansvar! Vi ved, at du er unik, og vi tænker altid langsigtet, når vi sætter os sammen med dig.

Med andre ord så servicerer vi i øjenhøjde og taler et sprog, alle kan forstå.

”Onzites mission er, at integrere IT i private virksomheders forretningsstrategi med det formål, at styrke arbejdsgange, kommunikation, kunderelationer og indtjening”

I Onzite lever og ånder vi for IT. Vi vil være med til at skabe den fremtid, vi går i møde omkring digitalisering. Der er stadig et stort uudnyttet potentiale for de fleste danske virksomheder, når det drejer sig om at integrere IT, der styrker dels drift og lagring, men også den interne og eksterne kommunikation.

Support:

Mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.30
Fredag kl. 8.00 – 15.30

Uden for åbningstid
Som VIP-kunde har du 24/7 Support

Værdier hos Onzite

Vi har fem kerneværdier, som indgår i alle samarbejder og kundeforhold

 

1. FORSTÅELSE

Vi søger at forstå dig. Når vi forstår dig, kan vi se skjulte muligheder eller simplificere udfordringerne i forbindelse med et givent projekt eller opgave.

2. ENGAGEMENT

Vi har altid et højt engagement, og det er ligeledes et krav til vores medarbejdere. Vi engagerer os i vores arbejde, og det smitter af på vores dialoger med dig. Det er vigtigt, at du føler, du arbejder sammen med ildsjæle, der vil dit projekt det bedste.

3. AMBITION

Hvis vi konstant søger flere optimale løsninger, og stiller os kritisk overfor nye projekter og opgaver, så sikrer vi dig en god sparring. Vi ynder at tale frit fra leveren og vores ambitionsniveau for de opgaver vi får gør, at vi ofte løser problemerne på forhånd.

4. PROAKTIVITET

En selvstændig tankegang blandt vores medarbejdere sikrer, at de projekter vi arbejder på hele tiden styrkes. Derfor vil du opleve, at vi løbende foreslår ændringer, så længe de er mere fordelagtige end først antaget.

5. SAMARBEJDE

Vi lytter mere end vi selv taler, og vi orienterer dig løbende gennem vores arbejde. For os er det vigtigt med løbende dialog, og vi besøger dig løbende i processen, så vi sikrer, at du har det fulde overblik.

Hos os får du en fuldkommen behandling, der rummer alle værdier.

Vores kerneværdier beskriver både os som personer, men også vores virksomhed. Værdierne falder os naturligt og er hele grundlaget for, hvorfor Onzite opstod.