Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Medarbejdere

Onzite har glade kompetente og kundeorienterede medarbejdere

Medarbejderne hos Onzite leverer professionelle totalløsninger. Holdet består af kompetente medarbejdere med speciale indenfor forskellige områder. Eksempelvis er nogen specialiserede i sikker hosting af dokumenter og data fra din virksomhed – ERP systemer som C5 og Uniconta – sikker, funktionel og hurtig kommunikation – Office 365 så du billigere kan få adgang til flere professionelle programmer – og diverse hardware efter dit behov.

Brian Massesson

Adm. direktør

Læs mere
Brian er administrerende direktør og medejer af Onzite – og arbejder selv som konsulent hos os. Selv har Brian, i mange år, arbejdet som konsulent og er også fast kontaktperson for mange af kunderne i Onzite. Med største fokus på tilfredse kunder kan Brian rådgive om alt fra strategisk forretningsudvikling til valg af din nye mus.

Martin Haugaard

IT/Hosting

Læs mere
Martin er medejer i Onzite og har flere års erfaring i opbygning, udvikling og drift af hosting-ydelser. Martin har i det daglige ansvaret for vores Hosted Desktop og Onzite Desktop aftaler. Derudover er Martin en rigtig problemknuser, der ikke giver op og slipper opgaven, før denne er løst. Derfor kører vores hosting rigtig godt og stabilt med Martin ved styrepinden.
Carsten Søndergaard

Carsten Søndergaard

IT/Hosting

Læs mere
Carsten sidder i vores jyske afdeling og har over 15 års erfaring med IT-infrastruktur. Carsten kører særligt ud til vores kunder og supporterer dem onsite. Som IT-konsulent er Carsten bund reel, han er dygtig på større IT-setup og skarp på altid at finde de bedste løsninger for vores kunder.
Carsten Søndergaard

René Møller

IT/Hosting

Læs mere

René arbejder som IT-supporter i den jyske afdeling og yder i dagligdagen support til vores kunder. René har mange års erfaring med løsninger i store drift- samt produktionsvirksomheder. René holder fokus på at levere den bedste kundeoplevelse og slipper ikke opgaven, før den er løst. Du kan også finde René kørende ude hos vores kunder til opsætning af IT-setup og diverse opgaver, der skal løses onsite.

Nicklas Højland Tofte

Nicklas Højland Tofte

IT/Hosting

Læs mere
Nicklas arbejder som IT-supporter hos Onzite og yder i dagligdagen support til vores brugere. Nicklas er meget omhyggelig med fokus på at levere den bedste kundeoplevelse. Du kan også finde Nicklas ude hos vores kunder, hvor han er skarp på opsætning og diverse opgaver, der skal løses onsite.
Kenneth Melvej Orheim

Kenneth Melvej Orheim

IT/Hosting 

Læs mere

Kenneth sidder primært i vores jyske afdeling og har i mange år drevet IT-virksomhed inden for sundheds-data. Kenneth er specialist i IT-sikkerhed og særligt følsomme data herunder patientsikkerhed. Udover at være tekniker, vil du også møde Kenneth som rådgiver på IT-løsninger.

Dennis Idrizovic

Dennis Idrizovic

IT/Hosting

Læs mere

Dennis er uddannet datateknikker og arbejder som IT-supporter hos Onzite. Dennis finder altid den bedste løsning på vores brugeres udfordringer og hans store interesse er IT-sikkerhed. Når Dennis ikke supporterer over telefonen, kan du møde ham ude hos vores kunder, hvor han bl.a. hjælper med opsætning – altid serviceminded og med et stort smil på læben.

Emil Schimmel Bech

Emil Schimmel Bech

IT/Hosting

Læs mere

Emil er Onzites elev. Emil er altid klar på at hjælpe med pc-opsætning, server udfordringer og Office 365. Emil sætter en stor ære i at tingene virker og ønsker at levere den bedste kundeoplevelse og support. Udover at hjælpe Onzites kunder, er Emil ved at uddanne sig til datateknikker.

Frederik Balslev Hougs

Frederik Balslev Hougs

IT/Hosting

Læs mere

Frederik er Onzites elev. Frederik sidder klar på supporten til at hjælpe vores kunder med pc-opsætning, server udfordringer og Office 365. Når Frederik ikke tager telefonen i Onzite, bruger han tiden på skolebænken, hvor han uddanner sig som datateknikker.

Hans Sylvest

Hans Sylvest

ERP

Læs mere
Hans er medejer af Onzite og har i det daglige ansvar for ERP-afdelingen. Hans har 30 års erfaring i udvikling og salg af ERP-systemer som C5 og flere versioner før denne og kender derfor til mange virksomheders udfordringer og brug af diverse ERP-systemer. Senest har han fokuseret på nyeste skud på stammen, det cloudbaserede økonomisystem Uniconta. Hans er altid god til sparring og udvikling på området.
Andrei

Andrei Zaitsev

ERP

Læs mere
Andrei har mange års erfaring med programmering (XAL/C5, Uniconta, .Net (C#), SQL). Han er tidligere udvikler hos Microsoft på C5 og har lavet integrationer til C5 samt Uniconta. Andrei er altid klar på at hjælpe med nye programmeringsudfordringer fra kunder og Onzites ERP-teamet.
Stig Schyberg

Stig Schyberg

ERP

Læs mere
Stig har 20 års erfaring med tilpasning og support af forskellige ERP-systemer bl.a. C5, XAL, KeyBalance og Uniconta. Stig er grundig i sit arbejde og sætter stor pris på at løse kundernes problemstillinger og ønsker til deres ERP-system.
Morten Bøye Jensen

Morten Bøye Jensen

ERP

Læs mere
Morten er mangeårig C5 konsulent. Desuden har han over 3 års erfaring indenfor Uniconta, hvor han bl.a. udfører konverteringer fra C5 og NAV til Uniconta. Derudover varetager han diverse opsætninger, formulartilretninger og ”lette tilretninger” i Uniconta. Morten’s fornemste opgave overfor kunder er at følge opgaven helt til dørs, samt at undervise i alt om Uniconta.
Jonathan Krolmark

Jonathan Krolmark 

ERP

Læs mere

Jonathan er uddannet i Digital Innovation & Management fra IT Universitet i København, og arbejder som ERP-konsulent hos Onzite. En af Jonathans ekspertiser er at agere bindeled mellem IT og forretningen, og han formår at formidle data og teknologier til alle niveauer og faggrene i den pågældende virksomhed. Når Jonathan ikke supporterer kunder telefonisk, er han ude og hjælpe dem i mål med deres forretningsmæssige mål og udfordringer ved hjælp af Uniconta.

Ida Albek

Ida Tønning Albek

Kommunikation

Læs mere
Ida er ansvarlig for Onzites kommunikation og markedsføring. Vigtigt for Ida er, at gøre Onzites ydelser forståelige og gennemsigtige for vores kunder – for IT kan til tider være sort snak, det ved vi godt. Derfor er vi glade for, at Ida altid er klar til at ”oversætte”, når formuleringerne bliver en tand for tekniske eller komplekse.