Medarbejdere

Onzite har glade kompetente og kundeorienterede medarbejdere

Medarbejderne hos Onzite leverer professionelle totalløsninger. Holdet består af kompetente medarbejdere med speciale indenfor forskellige områder. Eksempelvis er nogen specialiserede i sikker hosting af dokumenter og data fra din virksomhed – ERP systemer som C5 og Uniconta – sikker, funktionel og hurtig kommunikation – Office 365 så du billigere kan få adgang til flere professionelle programmer – og diverse hardware efter dit behov.

Brian Massesson

Adm. direktør

Læs mere
Brian er administrerende direktør og medejer af Onzite – og arbejder selv som konsulent hos os. Selv har Brian, i mange år, arbejdet som konsulent og er også fast kontaktperson for mange af kunderne i Onzite. Med største fokus på tilfredse kunder kan Brian rådgive om alt fra strategisk forretningsudvikling til valg af din nye mus.

Martin Haugaard

IT/Hosting

Læs mere
Martin er medejer i Onzite og har flere års erfaring i opbygning, udvikling og drift af hosting-ydelser. Martin har i det daglige ansvaret for vores Hosted Desktop og Onzite Desktop aftaler. Derudover er Martin en rigtig problemknuser, der ikke giver op og slipper opgaven, før denne er løst. Derfor kører vores hosting rigtig godt og stabilt med Martin ved styrepinden.

Stig Nykjær Lennert

IT/Hosting

Læs mere
Stig sidder i vores jyske afdeling og har mange års erfaring med IT-support. Stig er en skarp supporter både over telefonen og ud hos vores kunder onsite. Han arbejder meget med kunder med egen infrastruktur, Office 365 samt onboarding af nye kunder.

Carsten Søndergaard

IT/Hosting

Læs mere
Carsten sidder i vores jyske afdeling og har over 15 års erfaring med IT-infrastruktur. Carsten kører særligt ud til vores kunder og supporterer dem onsite. Som IT-konsulent er Carsten bund reel, han er dygtig på større IT-setup og skarp på altid at finde de bedste løsninger for vores kunder.

Nicklas Højland Tofte

IT/Hosting

Læs mere
Nicklas arbejder som IT-supporter hos Onzite og yder i dagligdagen support til vores brugere. Nicklas er meget omhyggelig med fokus på at levere den bedste kundeoplevelse. Du kan også finde Nicklas ude hos vores kunder, hvor han er skarp på opsætning og diverse opgaver, der skal løses onsite.

Frederik Balslev Hougs

IT/Hosting

Læs mere
Frederik er Onzites elev. Fredderik sidder klar på supporten til at hjælpe vores kunder med pc-opsætning, server udfordringer og Office 365. Når Frederik ikke tager telefonen i Onzite, bruger han tiden på skolebænken, hvor han uddanner sig som datateknikker.

Hans Sylvest

ERP

Læs mere
Hans er medejer af Onzite og har i det daglige ansvar for ERP-afdelingen. Hans har 30 års erfaring i udvikling og salg af ERP-systemer som C5 og flere versioner før denne og kender derfor til mange virksomheders udfordringer og brug af diverse ERP-systemer. Senest har han fokuseret på nyeste skud på stammen, det cloudbaserede økonomisystem Uniconta. Hans er altid god til sparring og udvikling på området.

Andrei Zaitsev

ERP

Læs mere
Andrei har mange års erfaring med programmering (XAL/C5, Uniconta, .Net (C#), SQL). Han er tidligere udvikler hos Microsoft på C5 og har lavet integrationer til C5 samt Uniconta. Andrei er altid klar på at hjælpe med nye programmeringsudfordringer fra kunder og Onzites ERP-teamet.

Stig Schyberg

ERP

Læs mere
Stig har 20 års erfaring med tilpasning og support af forskellige ERP-systemer bl.a. C5, XAL, KeyBalance og Uniconta. Stig er grundig i sit arbejde og sætter stor pris på at løse kundernes problemstillinger og ønsker til deres ERP-system.

Morten Bøye Jensen

ERP

Læs mere
Morten er mangeårig C5 konsulent. Desuden har han over 3 års erfaring indenfor Uniconta, hvor han bl.a. udfører konverteringer fra C5 og NAV til Uniconta. Derudover varetager han diverse opsætninger, formulartilretninger og ”lette tilretninger” i Uniconta. Morten’s fornemste opgave overfor kunder er at følge opgaven helt til dørs, samt at undervise i alt om Uniconta.

Ida Tønning Albek

Kommunikation

Læs mere
Ida er ansvarlig for Onzites kommunikation og markedsføring. Vigtigt for Ida er, at gøre Onzites ydelser forståelige og gennemsigtige for vores kunder – for IT kan til tider være sort snak, det ved vi godt. Derfor er vi glade for, at Ida altid er klar til at ”oversætte”, når formuleringerne bliver en tand for tekniske eller komplekse.