Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Hvad er Uniconta?

2020 | Uniconta

Vi har samlet al information om ERP-løsningen Uniconta her på siden. Men lad os starte med at se på, hvad en ERP-løsning egentlig er.

ERP-løsninger giver overblik, struktur og effektiv styring af aktiviteterne i din forretning – din virksomheds størrelse.

Med en ERP-løsning kan du samle dine administrative aktiviteter i ét program, det tæller alt fra ordrehåndtering, projektstyring, regnskaber og fakturering.

I Onzite har vi et dedikeret team af ERP-eksperter siddende klar til at hjælpe dig med den helt rette ERP-løsning. Og hver måned tilbyder vi gratis webinar med introduktion til økonomisystemet Uniconta.

Læs mere og tilmeld dig gratis webinar

Hvad er Uniconta?

Uniconta er skabt i Danmark af Erik Damgaard, som med virksomheden Damgaard Data har udviklet økonomisystemer siden 1983: Danmax, Concorde, C5, XAL og Axapta.

Uniconta er en videreudvikling af eksisterende ERP-systemer og er baseret på Microsoft teknologi.

Systemet er tænkt som en erstatning for C5. Det gør det let og enkelt at tilpasse Uniconta til dit IT-miljø samt konvertere dine data til systemet.

Uniconta – fremtidens ERP-system

Uniconta er fremtidens ERP-system for mindre og mellemstore virksomheder. I Onzite er vi certificerede Uniconta forhandler og partner – det er vi, fordi systemet understøtter fremtidens cloudbaserede tankegang, og det er den vej, udviklingen går.

Gennem årene har vi hjulpet mange danske virksomheder med at konvertere til Uniconta, virksomheder der bl.a. er tidligere C5 og Nav-brugere. En af dem var det danske lingeribrand Femilet, det skiftede fra Nav til Uniconta.

Læs Femilets oplevelse med skiftet til Uniconta

Derfor bør du overveje Uniconta

Med et skræddersyet ERP-system fra Uniconta har du mulighed for at vælge blandt begrænsede eller udvidede brugerlicenser, alt efter dit setup.

Uniconta er et cloudbaseret økonomisystem. Det vil sige, at det ligger eksternt. Uniconta kan downloades som app og bruges på pc, Mac, tablets og smartphones. Det betyder, at du kan tilgå dine data fra alle enheder og på alle lokationer.

Der tages dagligt backup af dine data, så de let kan gendannes, hvis noget bliver slettet.

Prøv Uniconta gratis i 30 dage

Hvad koster Uniconta?

Uniconta tilbyder tre forskellige løsninger, der alle kan tilpasses den enkelte virksomheds behov. Løsningerne er baseret på antallet af brugere.

OBS: nye priser i 2021. Læs mere her.

Uniconta priser 2021

Standard (1-3 brugere)

Standard løsningen egner sig godt til mindre virksomheder, der ikke har behov for den fulde funktionalitet af regnskabsprogrammet Uniconta.

Business (4-12 brugere)

Denne løsning egner sig til lidt større virksomheder med et behov for også at have salgsordre, indkøb og logistik med i løsningen. Denne løsning dækker behovet for regnskabsprogrammer i størstedelen af danske virksomheder.

Enterprise (Min. 8 brugere)

Denne løsning egner sig bedst til store virksomheder, som har behov for meget funktionalitet og styring i sin ERP-løsning. Det er virksomheder, hvis brugere yderligere har behov for projektstyring, produktion, CRM og anlæg. 

Ekstra funktionalitet i Uniconta

Der er mulighed for en række ekstra funktionaliteter i Uniconta. De kan tilkøbes uanset om du vælger “Standard”, “Business” eller “Enterprise”.

Nye priser Uniconta

Moduler og funktioner i Uniconta

Nedenfor ser du et udpluk af de moduler og funktioner, der er tilgængelige i Uniconta. Der er mange muligheder, og de fleste virksomheder har ikke behov for alle funktioner og moduler.

Hvis du ønsker mere information om modulerne, kan du gå til Unicontas hjemmeside ved at klikke her eller kontakte os på +45 27 43 46

Se alle modulerne her

Brug altid 2-faktor
Brug altid 2-faktor
Brug altid 2-faktor
Brug altid 2-faktor
Brug altid 2-faktor
Brug altid 2-faktor

Uniconta kursus

I Onzite afholder vi en gang om måneden et gratis webinar og seminar (et i Herlev og et i Aarhus), hvor vores Uniconta-ekspert Hans Sylvest giver en introduktion til økonomisystemet Uniconta.

Her er der fokus på Unicontas funktioner og overgangen fra tidligere økonomisystem til Uniconta.

Tilmeld dig her

Ønsker du oplæring i brugen af Uniconta, tager vores Uniconta-konsulenter ud og underviser. Ring til os på +45 70 27 43 46 for at høre nærmere.

Prøv Uniconta gratis

Har du lyst til at prøve kræfter med Uniconta?

Prøv det gratis i 30 dage.