Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Hardware

Hardware fra Onzite – skræddersyet IT-løsning

Onzite er totalleverandører inden for hardwareløsninger.
Det er vigtigt med en god hardwareløsning, for at både netværk og software skal virke optimalt og give medarbejderne den fulde effekt.

Hos Onzite kan vi enten lave en optimering af din nuværende hardwareløsning eller lave et helt nyt IT-design.

Hvorfor vælge en hardwareløsning hos Onzite?

  • En ny hardwareløsning kan forbedre effektiviteten af din drift, så du hurtigere kan opnå dit mål.
  • Vi har mulighed for at bestille alle typer og mærker af hardware – alt efter dine ønsker.
  • Hånd i hånd med hardware, følger software. Vi har naturligvis adgang til alt det software, som du benytter.
  • Al opsætning af design og hardware er tilpasset til dine behov og virksomhed.

 

Dine fordele ved en hardwareløsning hos Onzite

Vi tilbyder dig er en specialtilpasset løsning. Det betyder, at vi sammen finder den bedste løsning ud fra dine daglige behov.
Uanset om du ønsker et bedre skærmbillede, hurtigere respons når du bruger dine programmer eller bedre dækning af netværket, så har vi den nødvendige hardware.

Dine fordele ved at bruge Onzite er baseret på dine ønsker, og hvilken løsning du har nu. For at du får flest fordele og for at vi kan levere den bedste løsning, ønsker vi et tæt samarbejde med dig igennem hele processen.

Hvad er din hardwareløsning?

Hardware er alle de fysiske enheder, som er en del af driften i din virksomhed. Det er server, router, grafikkort og switches, som driver dit netværk og din IT-struktur.
Hardware er også alt, hvad dine medarbejdere benytter dagligt på kontoret som PC, printere, tastatur, monitorer og tablets.

I takt med software-opdateringer, skal hardwaren også optimeres og nogle gange kan der være behov for et helt nyt design. Det er med til at sikre, at du får det optimale ud af systemer og netværket i din drift.

 

Hvorfor vælge hardware fra Onzite?

Hos Onzite er vi totalleverandør af IT-løsninger. Det betyder, at vi er eksperter i alt indenfor den hardware, som er en del af driften i din virksomhed. Som totalleverandør har vi derfor også mulighed for at bestille lige præcis det hardware hjem, som du skal bruge til din løsning.

Vi hjælper med opsætning af din nye hardware, så du hurtigt kan benytte det og fortsætte arbejdet.

Inden dit nyindkøb af hardware er vi klar til at rådgive og vejlede om det bedste valg til dit behov. Dermed undgår du at betale for mere, end hvad du skal bruge – og vi kan sammen skræddersy den optimale hardwareløsning for din virksomhed.

Vi tilbyder også efterfølgende support, så vi løbende kan sikre os, at du får det meste ud af dit nye hardware.