Onzite bliver til 4 Dimensions. Læs mere her                                                                                                             HD login Ι Remotesupport Ι  Driftstatus

Cases

Vi er klar over, at hver kunde er en unik case.

Der er mange variabler at tage højde for: branche, sæsoner, antal kunder, størrelse på virksomhed for ikke at tale om antal ansatte. Hertil er der også, hvad man er vant til. Gennem samtale og tæt sparring skræddersyer Onzite din løsning, så den passer til dine forhold.

Vores kunder og deres behov spænder bredt – få et indblik i, hvordan vi har læst andre virksomheders IT-setup.

Har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på +45 70 27 43 46.

En helhedsorienteret tilgang og effektiv supportlinje

”Efter mange år med en on-premise serverløsning ønskede vi som virksomhed at rykke over på en mere tidssvarende og langt mere sikker cloudløsning. I den proces ønskede vi en ny IT-leverandør og valgte Onzite som partner efter samtaler med flere forskellige markedsaktører. Dette valg er vi utroligt glade for, både ift. selve serverløsningen, men også Onzite’s helhedsorienterede tilgang samt hurtigere og effektive supportlinje.”

– Gorm Nielsen, Klip & Buk

Onzite er fleksible, seriøse, meget professionelle og til en god pris!

”Odgers Berndtson har været kunde hos Onzite siden 2014. Vi har en hosted IT-løsning og med denne løsning er det vigtigt, at have den rigtige samarbejdspartner, der tager alle vores problemer og henvendelser seriøst i det daglige. Både store som små – og dét gør Onzite altid.
Som kunde bliver man taget alvorligt og den daglige dialog giver resultater i sidste ende. Vi kan altid ringe til supporten og få hjælp her og nu. Brian er super professionel, han har stor forståelse for Odgers Berndtson som virksomhed, han løser vores problemer og sørger for at tænke fremtid ind i vores IT-setup, så de systemer vi gør brug af i dag også holder mange år frem.
Onzite er fleksible, seriøse, meget professionelle og til en god pris!”

– Lene Tønning Albek, Odgers Berndtson

Et super godt samarbejde

”I Brdr. Friis Møbler stod vi tilbage i 2015 og skulle skifte fra C5 til Nav. Her var det simpelthen Onzite, der tilbød den teknisk bedste løsning i forbindelse med overgangen fra C5 til Nav. Derudover kunne de også tilbyde den mest specialiserede løsning i Nav, som dækkede samtlige af vores behov. Det var i 2015 og vi har været kunde lige siden. Vi oplever også altid, at Onzite har hurtig responstid på diverse opgaver og support. Og så er vi rigtig glade for samarbejdet med Hans, Brian og Martin.”

– Casper Friis, Brdr. Friis Møbler

Vi bliver mødt hvor vi er og i øjenhøjde

“Lauritz Hannibal er en full-service byggeentreprenør og ejendomsservicevirksomhed, med mere end 200 års erfaring, som udbyder rådgivning og kvalitetsarbejde indenfor alle byggeriets håndværk, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi er glade for Onzites fleksibilitet, assistance og altid hjælpsomme medarbejdere. De har gjort det nemt for os at transformere vores gamle løsning til en ny og moderne, effektiv og nemt tilgængelig IT-løsning, hvor vi altid har adgang til vores IT-værktøjer. Vi har flere gange haft stor glæde af Onzites viden og erfaring, når det gælder IT-drift, udvikling og support. Onzite løser vores IT-opgaver og problemer let og ligetil; vi bliver mødt hvor vi er og i øjenhøjde, og Onzite taler et sprog vi forstår. Vi giver Onzite vores bedste anbefaling som IT sparring- og samarbejdspartner.”

– Klaus Peitersen, Lauritz Hannibal ApS

Altid god respons

“Vi er meget tilfredse med det arbejde, Onzite leverer. Især hele migrerings-processen til Onzite skete med stor ansvarlighed og fleksibilitet. Der er altid hurtig respons, når vi har talt med support og Onzites medarbejdere er imødekommende. Og så er prissætningen af det hele – både service og setup – i den grad fair.”

– Lars Høeg, Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning

Onzite har fuldstændig styr på vores behov som virksomhed

“Vi er super tilfredse med vores løsning hos Onzite. Vi har kontor i Aarhus og Carsten er altid på pinden, hvis vi oplever udfordringer eller har problemer med vores systemer. Onzite har været vores IT-partner siden maj 2020, og selvom vi ikke har kendt hinanden så længe, har Onzite fuldstændig styr på vores behov som virksomhed.”

– Per Nygaard, bisgaard